Voucher

Digitalisering wordt steeds belangrijker voor ondernemers. In 2022 staan er daarom meerdere Masterclasses op het programma, die jou als ondernemer van de nodige kennis- en inspiratieboosts voorzien rondom digitaliseringsthema’s als marketing, verkoop en veiligheid. Voor deelnemers aan de Masterclasses komen digitaliseringsvouchers beschikbaar. Een digitaliseringsvoucher is een subsidie voor ondersteuning van ondernemers om nú door te pakken en direct aan de slag te gaan met het digitaliseringsvraagstuk in jouw bedrijf.

Wat is een digitaliseringsvoucher?

De digitaliseringsvoucher komt beschikbaar voor ondernemers die deelnemen aan de Masterclasses. Met deze voucher kunnen ondernemers subsidie aanvragen voor maximaal 50% van de kosten voor een digitaliseringstraject, tot een maximum van € 1500,-. Bij de voucher aanvraag is het o.a. nodig om een offerte toe te voegen, afkomstig van een leverancier uit de regio Rijn- en Veenstreek (gemeente Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop of Kaag en Braassem) en aan de overige voorwaarden te voldoen. Volg onderstaande link naar de voorwaarden en het aanvraagformulier om de voucher aan te vragen.

Waar kan de voucher voor in worden gezet?

De subsidie kan ingezet worden voor activiteiten die aansluiten bij de thema’s van de Masterclasses én ondernemers verder helpen op het gebied van digitalisering. Te denken valt bijvoorbeeld aan het opzetten van een webshop, het maken van een nieuwe website of het verbeteren van je website, bijvoorbeeld door toevoeging van nieuwe functionaliteit zoals een chatbot. Daarnaast kun je ook zorgen voor een betere online vindbaarheid en zichtbaarheid van je website of webshop, door bijvoorbeeld SEO, Google AdWords of een Social Media campagne toe te passen. Ook de toepassing van VR, het verbeteren of digitaliseren van voorraadadministratie, of verbetering van je cyberweerbaarheid behoren tot de mogelijkheden.