Voucher

Inmiddels zijn alle vouchers verdeeld.
Het aanvragen van een digitaliseringsvoucher is niet meer mogelijk


Ben je een ondernemer en gevestigd in gemeenten Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop of Kaag en Braassem? Dan kun je een exclusieve digitaliseringsvoucher aanvragen. Met deze voucher kun je jouw digitaliseringstraject een extra boost geven en jouw bedrijf naar nieuwe hoogten tillen. Denk bijvoorbeeld aan het starten van online verkoopactiviteiten via een webshop, het verbeteren van online vindbaarheid, online zichtbaarheid, het verhogen van de cyberveiligheid of toepassen van AI.

Wat is een digitaliseringsvoucher?

De digitaliseringsvoucher is beschikbaar voor ondernemers uit de Rijn- en Veenstreek (gemeenten Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop of Kaag en Braassem). Met deze voucher kunnen ondernemers subsidie aanvragen voor maximaal 50% van de kosten voor een digitaliseringstraject, tot een maximum van € 1500,-. De digitaliseringsactiviteit(en) zijn uiterlijk 1 april 2024 afgerond.

Bij de voucheraanvraag voeg je een offerte bij, afkomstig van een leverancier uit de regio Rijn- en Veenstreek en dien je aan de overige voorwaarden te voldoen. Volg onderstaande link naar de voorwaarden en het aanvraagformulier om de voucher aan te vragen.

Waar kan de voucher voor in worden gezet?

De subsidie kan ingezet worden voor activiteiten die bijdragen aan de digitalisering van jouw bedrijf, bijvoorbeeld door het opzetten van een webshop, het maken van een nieuwe website of het verbeteren van je website, bijvoorbeeld door toevoeging van een nieuwe functionaliteit zoals een chatbot. Daarnaast kun je ook zorgen voor een betere online vindbaarheid en zichtbaarheid van je website of webshop, door bijvoorbeeld SEO, Google AdWords of een social mediacampagne toe te passen. Ook de toepassing van VR, AI, het verbeteren of digitaliseren van de voorraadadministratie, of verbetering van je cyberweerbaarheid behoren tot de mogelijkheden.